Πιστοποιητικά
 • Κίνα Shenzhen EliteLED Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
  Πρότυπο: CE-EMC
  Αριθμός: BSTXD210521096801EC
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2021-05-27
  Ημερομηνία λήξης: 2025-11-27
 • Κίνα Shenzhen EliteLED Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
  Πρότυπο: CE-LVD
  Αριθμός: BSTXD210521096801SC
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2021-05-27
  Ημερομηνία λήξης: 2025-11-27
QC Προφίλ

Η διαφορά μεταξύ των επιχειρήσεων και των προϊόντων είναι διαχείριση ποιοτικού ελέγχου, ακριβής ποιοτική διαχείριση μέσων EliteLED στην αγορά, να αναπτυχθεί, παραγωγή, και μετά από-υπηρεσία, στην αγορά της διαδικασίας που λογοκρίνουμε και αναλύουμε τις ικανότητες και τις αξιοπιστίες των προμηθευτών μας, στην ανάπτυξη της διαδικασίας, η δοκιμαστική παραγωγή και ανά παραγωγή πραγματοποιείται πρίν πηγαίνει στην παραγωγή μεγάλων κλιμάκων, στη διαδικασία παραγωγής, IPQC, FQC και το QA θα επιθεωρήσουν την ολόκληρη διαδικασία παραγωγής ασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων πρίν στέλνουν στους πελάτες. Το Eachinled εγγυάται στα προϊόντα και στο θησαυρό του τη φήμη ποιότητάς του.

 

Η πολιτική ποιοτικού ελέγχου μας: απευθυνόμενη στην αγορά, οδηγία-καθοδηγημένη, και συνεχής βελτίωση μαζί με τους πελάτες, που εξασφαλίζουν για να παρέχει στους πελάτες τα άριστα προϊόντα και τις σημαντικές υπηρεσίες.


Ποιοτικό σύστημα ελέγχου: ISO9001: 2009 οδηγοί το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης μας, με τα κύρια χαρακτηριστικά κατωτέρω:


1. Ο πελάτης έρχεται πρώτα

 

2. Procesures και οδηγίες σαφώς-που δηλώνονται

 

3. Πλήρης συμμετοχή για όλο το προσωπικό

 

4. Αποστολή διαδικασιών

 

5. Το ποιοτικό σύστημα ελέγχου βελτιώνει τη διαχείριση

 

6. Συνεχές Improvement7. Αμοιβαία ευεργετικές σχέσεις με τους πελάτες

 

QC τμήματα


1. IQC (εισερχόμενος ποιοτικός έλεγχος)
IQC γίνεται κατάλληλα από την αποθήκη εμπορευμάτων και το τμήμα τεχνολογίας Σύμφωνα με τα καθιερωμένα πρότυπα και instrucitons, πριν από την αγορά μεγάλων κλιμάκων, και τη μαζική παραγωγή τελειωμένος - τα προϊόντα, δείγματα των πρώτων υλών εξετάζονται αυστηρά, ελαττωματικοί που εξετάζονται, ή για να διαβιβάσουν σημαντικό IQC στους σχετικούς προμηθευτές τέτοιων υλικών όλο αυτό έχει κάνει, ώστε να εξασφαλιστεί ότι όλος ανταποκρίνεται στα πρότυπα και τις οδηγίες IQC.


2. IPQC: Ποιοτικός έλεγχος διαδικασίας εισαγωγής
Τα τμήματα Production&Tech ακολουθούν αυστηρά τις οδηγίες λειτουργίας IPQC, το οποίο περιλαμβάνει: «Οδηγίες παραγωγής επίδειξης των οδηγήσεων», «οδηγίες επίδειξης των οδηγήσεων για την κόλλα-πλήρωση», «οδηγίες λειτουργίας συνελεύσεων επίδειξης των οδηγήσεων», ect. Όλοι οι υπάλληλοι παραγωγής παίρνουν τις ακριβείς καταρτίσεις πρίν πηγαίνουν στις θέσεις εργασίας τους, και οι οδηγίες εργασίας πρέπει να πραγματοποιηθούν αυστηρά.


3. FQC: Τελειώστε τον ποιοτικό έλεγχο
Μιά φορά οι ανωτέρω 2 διαδικασίες είναι τελειωμένες, το FQC χρησιμοποιείται, όπως «οι οδηγίες δοκιμής επίδειξης των οδηγήσεων», «οδηγίες δοκιμής γήρανσης επίδειξης των οδηγήσεων», «packaing καθοδήγηση διαδικασιών επίδειξης των οδηγήσεων», ect, για να εξασφαλίσει καλές αποδόσεις τελειωμένος - προϊόντα.


4. Εγκατάσταση προγράμματος και υπηρεσία μεταπώλησης
Η οδηγημένη εγκατάσταση επίδειξης προσαρμόζεται αυστηρά στις απαιτήσεις εγκατάστασης επίδειξης των οδηγήσεων και τα εγχειρίδια λειτουργίας Eachin.Once που εγκαθίσταται εντελώς, διενεργούμε έρευνα για την ικανοποίηση από τους πελάτες, και κάνουμε την επόμενη καταδίωξη για τις αποδόσεις των οδηγημένων επιδείξεων.